Werknemers

Re – integratie 2e spoor – werknemers

Bent u langdurig uitgevallen? Schakelt uw werkgever een re-integratiebedrijf in om u te helpen bij terugkeer naar werk? Heeft u ondersteuning nodig bij het hervatten van werk bij uw eigen werkgever? Dat noemen ze re-integratie 1e spoor. Of zijn er wellicht geen mogelijkheden meer bij uw eigen werkgever en moet u aan het werk zien te komen bij een andere werkgever? Dan krijgt u te maken met re-integratie 2e spoor.

Een re-integratietraject tweede spoor kan veel van u vragen. U bent onzeker over uw toekomst, u raakt uw vertrouwde omgeving kwijt en u heeft te maken met fysieke, psychische of emotionele beperkingen. Denk aan neurologische ziektebeelden, reumatische klachten, burn-out, depressie of stressgerelateerde klachten. Uw re-integratie vraagt om deskundige, betrokken begeleiding.

Gericht op wat u wel kunt

De coaches van MAA – coaching zijn experts in terugkeer naar werk. Daarin zijn wij altijd gericht op creëren van mogelijkheden, rekening houdend met eventuele beperkingen.

Wij hebben verstand van mensen en van de arbeidsmarkt. We kunnen ons goed voorstellen wat het betekent als vanwege ziekte u naar ander werk uit moet zien, de zorgen die u  dan heeft over uw gezondheid, inkomen en toekomst hebben grote impact. Wij weten ook wat nodig is om weer aan het werk te komen  en hoe dat het beste aangepakt kan worden.

Meer weten?

Mail info@maa-coaching.nl of bel 055 5348740 of 0651412350. We maken graag persoonlijk kennis in een kosteloos gesprek.

Werkgevers Werknemers Stappenplan