Re-integratie

Hoe help ik mijn zieke medewerker naar ander werk?

Vanaf 1994 begeleiden wij werknemers vanuit 2e spoor naar een nieuw perspectief, slagingspercentage 98%.

Uw werknemer dreigt zijn baan te verliezen vanwege uitval of kan nog maar gedeeltelijk werken. Het UWV verwacht van u de juiste inspanningen en zal deze streng toetsen. Een complexe situatie waar vaak een spanningsveld ontstaat tussen kosten, opbrengsten en de menselijke kant.

Daarnaast ziet u als werkgever graag dat uw werknemer met zorg en aandacht wordt begeleid, maar wel met resultaat. En wat zegt uw werknemer straks tegen een nieuwe werkgever over de huidige situatie en de mogelijke beperkingen? Wij zoeken samen naar passende antwoorden en oplossingen.

Wij begeleiden werknemers van LBO/MBO/HBO en Academisch niveau.

Re-integratie 2e spoor traject

Onze begeleiding is erop gericht mensen op de lange termijn zelfredzaam en zelfvoorzienend te laten zijn. Met de start van een re-integratietraject 2e spoor, bieden wij een oplossing op maat. Wij geven stap voor stap, inzicht in alle aspecten die om de hoek komen kijken als men op zoek moet gaan naar een andere baan. Wij begeleiden uw werknemer bij het ontdekken en ontwikkelen van talenten en kwaliteiten. Wij kennen de lokale arbeidsmarkt goed en zijn instaat om een vertaalslag te maken tussen de toegevoegde waarde van uw werknemer en het aanbod aan passend werk.

Maatwerk

Wij geloven dat onze kracht zit in het maken van echte verbinding van mensen. Een spoor 2 traject kan sterk variëren in duur en inzet van specifieke modules. Een losse intake tot een volledig traject van 12 maanden of langer is mogelijk. Wij leveren maatwerk en stemmen een traject af op uw specifieke vraag  en situatie.

Wij bieden voor elk budget begeleiding op maat. Op basis van het kennismakingsgesprek doen wij een passend voorstel, rekening houdend met het beschikbare (transitie) budget.

Meer weten?

T. 055 5348740 we maken graag persoonlijk kennis in een kosteloos gesprek. Of meld u direct aan via ons contactformulier

Werkgevers Werknemers Stappenplan