Paardcoaching – & natuurbeleving

Het inzetten van paarden als interventie is bij toeval op ons pad gekomen. Door een aanmelding voor loopbaancoaching wilde een deelnemer, voor een aantal loopbaan thema`s, waar hij steeds op vastliep, paardencoaching inzetten als interventie.  Op zijn verzoek hebben we een aantal sessies uitbesteed aan een gecertificeerde paardencoach. Wij mochten bij deze sessie aanwezig zijn. Vanaf dat moment zijn we zeer onder de indruk geraakt van de spiegelende kracht van het paard. Het mooie van een spiegel is dat het kaatst wat het ontvangt, dat zagen we tijdens deze sessie ook gebeuren. Vanwege deze resultaten en verkregen inzichten hebben we  paardencoaching aan onze diensten toegevoegd en ondergebracht op een aparte website zoals vermeld op de flyers.

MAA – coaching beschikt over meerdere gecertificeerde paarden & wandelcoaches, de  coaches zijn werkzaam voor de dienst paardencoaching & wandelcoaching Bethefittest. Particulieren en bedrijven hebben inmiddels de weg naar ons gevonden.

Meer info is te lezen op de bijgevoegde flyer.

We doen indrukwekkende sessies met inzet van paarden, ontdek waarom Be the fittest Paardencoaching & natuurbeleving de beste keuze is voor u!

We werken in heel Nederland en op verzoek in company.

Natuur – beleving

De workshop natuur-beleving zetten wij in bij (werkgerelateerde) stress, levensvragen en persoonlijke ontwikkeling. Wij maken hierbij gebruik van dat positieve effect van de natuur en verplaatsen het gesprek naar buiten.  In overleg wordt er een mooi wandeltraject uitgezocht op de Veluwe. Tijdens het buiten zijn maken we  gebruik van de omgeving.  De omgeving biedt steeds nieuwe metaforen,  die gebruikt worden om uitdagingen minder abstract en meer inzichtelijk te maken.

Na de workshop hebben deelnemers;

  • Meer zelfvertrouwen en plezier in werk en dagelijks leven.
  • Meer veerkracht.
  • Meer incasseringsvermogen.
  • Zijn meer bevlogen.
  • Hebben meer respect voor alles wat groeit en bloeit.

Download hier de flyer

Meer weten?

T. 055 5348740 of meld u direct aan via ons contactformulier

logo jpeg bethe fittest april 2016    Be the fittest is een dienst van MAA – coaching <=> voor particulieren en bedrijven.