Informatie voor werkgevers

Professioneel naar nieuw werk

Moet u als werkgever afscheid nemen van één of meer medewerkers, dan is het belangrijk om dat zorgvuldig en professioneel te doen. U heeft er baat bij dat uw medewerker(s) zonder wrok over uw organisatie spreken, of beter nog, als ´ambassadeur´ waardevol blijven. Outplacement draagt bij aan acceptatie van ontslag omdat u investeert in vakkundige begeleiding naar een nieuw perspectief.

Ook samen

Wanneer meerdere medewerkers tegelijk boventallig worden denken wij met u mee over outplacement waarin we ook onderdelen in groepsverband aanbieden. Onze ervaring is dat er tijdswinst te boeken is wanneer kandidaten elkaar stimuleren.

Duur & kosten

De ervaring leert dat enkele maanden nodig zijn om het ontslag te verwerken, de ervaringsopbrengst te inventariseren, voor arbeidsmarktoriëntatie en baanverwerving. Afhankelijk van de functie, ervaring, opleiding en perspectief varieert de doorlooptijd. In een offerte benoemen we het voorgenomen resultaat, de tijdsduur en fasering. U heeft dus vooraf zicht op de kosten en tijd.

Op maat

Outplacement bij MAA coaching is praktisch, resultaatgericht en innovatief. De kandidaat leert bijvoorbeeld op efficiënte wijze gebruik te maken van social media om gevonden te worden en vacatures te vinden. In een aansprekend  CV worden werkervaring en ambitie kort en bondig weergegeven. De oprechte betrokkenheid van onze loopbaancoaches  draagt bij aan ervaring en zin in een nieuwe passende eindbestemming.

Nagenoeg alle deelnemers vinden een nieuwe werkkring binnen de begeleidingsduur.

Meer weten?

Mail info@maa-coaching.nl of bel 055 5348740 of 0651412350. We maken graag persoonlijk kennis in een kosteloos gesprek.

Werkgevers Werknemers Stappenplan