Outplacement

Nieuw perspectief

MAA – coaching biedt u met outplacement des­kun­dige en op maat ge­sneden begeleiding bij het voort­zetten van uw loopbaan elders of als u wilt starten als ZZP-er. Deze begeleiding kunt u nodig hebben indien u om welke reden dan ook uw baan ver­liest. Dat kan onvrijwillig zijn ten ge­vol­ge van een fusie of re­or­gani­sa­tie, maar ook als u ­zelf be­slo­ten heeft afscheid te ne­men van uw hui­dige werkge­ver.

MAA – coaching onderkent de belangen van de opdrachtgever en de vertrekkende medewerker. Outplacement is geslaagd als de medewerker een nieuwe bestemming heeft gevonden en zonder wrok terugblikt op zijn/haar voormalige werkgever.

De loopbaancoaches combineren persoonlijke aandacht met een sterke focus op de arbeidsmarkt. Stilstaan waar nodig, doorpakken waar mogelijk. Wij bieden voor elk budget begeleiding op maat. Op basis van het kennismakingsgesprek doen wij een passend voorstel, rekening houdend met het beschikbare (transitie) budget.

Meer weten?

Kantoor: in het centrum van Apeldoorn, 4 minuten lopen van het NS station.

T. 055 5348740 we maken graag persoonlijk kennis in een kosteloos gesprek. Of meld u direct aan via ons contactformulier

Werkgevers Werknemers Stappenplan