Loopbaancoaching

Graag helpen wij u met uw persoonlijke ontwikkelingen in werk en leven, misschien is het wel tijd voor verandering? Loopbaancoaching geeft inzicht bij loopbaankeuzes en/of bij oplossingen bij eventuele loopbaanvragen. De loopbaancoaching wordt afgesloten met een helder advies.

De loopbaancoaches zijn  gewend om met moeilijke vragen op het gebied van werk en loopbaan om te gaan. In een persoonlijk loopbaancoachingstraject krijgt u vragen en opdrachten en komt u wekelijks of tweewekelijks bij  uw loopbaancoach langs voor coachingsgesprekken. Na afloop krijgt u een helder advies.

De loopbaancoaching is vrij intensief en kan raken aan heel persoonlijke zaken. Bovendien zijn er kosten aan verbonden. Daar staat tegenover dat deze vorm van advisering een hoog rendement heeft. Immers, van een goed loopbaanadviestraject heeft u de rest van uw leven plezier. Het handboek talentontwikkeling, geef sturing aan uw loopbaan, wordt bij aanvang ter beschikking gesteld.

Voor veel professionals is het een hele uitdaging de eigen wensen en competenties blijvend te laten aansluiten op de behoefte van de organisatie. Werkgevers doen veel moeite om gekwalificeerde medewerkers te inspireren en te behouden. Maar hoe blijven zij geïnspireerd? De loopbaancoaching van MAA – coaching biedt daartoe een nieuwe impuls.

Wij bieden voor elk budget begeleiding op maat. Op basis van het kennismakingsgesprek doen wij een passend voorstel, rekening houdend met het beschikbare (transitie) budget. Voor de Belastingdienst zijn kosten, gemaakt voor outplacement en/of loopbaanbegeleiding voor bedrijven en particulieren aftrekbaar onder de post ‘studiekosten/scholingsuitgaven’. Van belang bij de aftrek van kosten voor scholing of studie is dat deze worden gedaan in het kader van het verwerven van inkomen uit werk.

Loopbaancoaching biedt u de mogelijkheid om:

  • De huidige koers in uw loopbaan tegen het licht te houden
  • Werk te zoeken dat écht bij u past
  • Meer plezier en voldoening uit uw huidige werk te halen
  • Ontspannen met dagelijkse (werk)druk te leren omgaan
  • Uzelf te blijven ontwikkelen met behoud van authenticiteit
  • Uzelf profileren op de arbeidsmarkt

Veel medewerkers en scholieren hebben loopbaanvragen of -dilemma´s en raadplegen erkende loopbaancoaches, daarin vaak gesteund door hun werkgever.

Particulieren en bedrijven die MAA –  coaching raadpleegden voor loopbaancoaching in 2018 waarderen onze dienstverlening met een 8.7  BOW keurmerk.

Meer weten?

T. 055 5348740 we maken graag persoonlijk kennis in een kosteloos gesprek. Of meld u direct aan via ons contactformulier

Stappenplan