Ineke

Ineke

Ineke is gecertificeerd (paarden&wandelcoach)en bedrijfsmaatschappelijk werker. In 1994  heeft Ineke  MAA – coaching opgericht. In haar werk wil zij zoveel mogelijk bijdragen aan de bloei van mensen en organisaties.  Persoonlijke ontwikkeling, het doorbreken van patronen en het inzicht dat je altijd een keuze hebt zijn van wezenlijk belang voor de coach en begeleider die zij is. Ze werkt vanuit wat er al is – en uitgebouwd kan worden in plaats van wat er ontbreekt. Mijn streven: mensen en organisaties helpen hun dromen om te zetten in actie. Op een positieve en effectieve manier. Ze houdt de doelen van het traject voor ogen en sluit daarbij aan bij de wensen en mogelijkheden van mensen en organisaties waarmee ze werkt.

Ineke heeft verschillende  HBO & VO opleidingen gedaan in Amsterdam, Utrecht en Groningen.

In 2016 heeft Ineke de paardencoach  opleiding gedaan volgens de leerschool  van  Klaus Hempfling en Monty Roberts.

Met het paard als interventie bij bedrijfstrainingen en individuele coaching, bleek Ineke in staat, heel snel en met heel veel impact inzicht te geven in gedrag van deelnemers en om met nieuw gedrag te oefenen. Inmiddels wordt gebruik gemaakt van zes vaste paarden op drie verschillende locaties, Apeldoorn, Wilp en Heerde.

Meer weten?

T. 055 5348740 we maken graag persoonlijk kennis in een kosteloos gesprek. Of meld u direct aan via ons contactformulier

View Ineke B.J. van Rheenen's profile on LinkedIn View Ineke B.J. van Rheenen's profile on LinkedIn

Ineke